Hva bør du se etter i en kennel?

Det er en rekke ting du bør se etter når det kommer til kenneler. Først bør du finne en som passer til ditt behov, altså at den vil passe den hunderasen du har.

Gode anmeldelser

Det andre du bør se etter er gode anmeldelser. Det er jo viktig nesten uansett hva du velger, enten det er en restaurant, podcast eller casino. Det er jo viktig å lese anmeldelser uansett om det er Ruby Fortuneonline spill eller om du velger å gå på den lokale italienske restauranten.

Godt rykte

Kjenner du noen andre som har den hunderasen du har? Spør om deres opplevelser med kenneler. De vil også kunne svare på spørsmål, noe som virkelig kan være greit for deg. Det er altså viktig at kennelen du velger har et godt rykte.

Hva trenger du kennelen til?

Hvis du trenger en kennel som driver med hundeavl kan du gjerne finne informasjon om denne på din hunderases hjemmeside. Hvis du trenger at hunden din kanskje sover der en natt eller at de tar vare på den, så kan det også lønne seg å lese anmeldelser og høre med folk du kjenner om deres opplevelser.

Kan jeg starte min egen kennel?

Det korte svaret er ja, det lange svaret er at du må gjøre MYE for å kunne starte en kennel. Du må kunne lære deg en rekke ting om hunderasen du vil starte en kennel for. Det blir mye kursing, men erfaring er også nyttig. Det kan lønne seg å for eksempel prøve å jobbe på en kennel i en lengre periode slik at du vet hvordan det funker. Det lønner seg absolutt ikke bare å hoppe rett i det da. Ta kontakt med en oppdretter eller en kennel for å få vite mer. Kanskje de vil ta deg inn som lærling? Hvis dette er noe du virkelig ønsker, så er det jo bare å undersøke og se hvor det tar deg!